Koç Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Dinamik ve İnovatif Tam Zamanlı Öğretim Üyelerini Arıyor

Koç Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi, en iyi öğrencileri, eğitimcileri ve araştırmacıları birbirlerine değer katma anlayışı ile bir araya getirerek eğitimde, araştırmada ve uygulamada mükemmelliği yakalamayı hedeflemektedir. Koç Üniversitesi Sağlık Bilimleri Topkapı Kampüsü’nde yer alan Hemşirelik Fakültesi;  Hemşirelik Esasları, Cerrahi Hastalıkları Hemşireliği, İç Hastalıkları Hemşireliği, Kadın Sağlığı Hemşireliği,  Çocuk Sağlığı Hemşireliği, Psikiyatri Hemşireliği ve Halk Sağlığı Hemşireliği alanlarındaki akademisyenleri, tam zamanlı öğretim üyeliği pozisyonları için başvuruya davet etmektedir. Bu davet, Dr. Öğretim Üyesi derecesi için geçerlidir.

Başvuracak adaylar hemşirelik alanında doktora derecesine, güçlü eğitim ve araştırma deneyimine ve potansiyeline sahip olmalıdır. Sorumluluklar, lisans ve lisansüstü programlarda ders vermeyi, danışmanlık yapmayı, araştırma kapasitesini arttırmayı ve SANERC (Semahat Arsel Hemşirelikte Uygulama, Eğitim ve Araştırma Merkezi) sertifikalı eğitim programlarını yürütmeyi kapsamaktadır. Türkçe ve İngilizce eğitim verme becerisi temel gerekliliktir.

Adayların belirtilen dokümanları aşağıdaki iletişim adresine göndermeleri rica olunur.

• Niyet mektubu
  • Güncel özgeçmiş,