Açık Pozisyonlar

Koç Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Dinamik ve İnovatif Tam Zamanlı Öğretim Üyelerini Arıyor

Özel ve kar amacı gütmeyen bir akademik kurum olan Koç Üniversitesi, eğitimde ve araştırmada mükemmelliği yakalamayı hedeflemektedir. Sağlık Bilimleri Topkapı kampüsünde yer alan Koç Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi, hemşirelik alanındaki akademisyenleri tam zamanlı öğretim üyeliği pozisyonları için başvuruya davet etmektedir. Bu davet tüm akademik dereceler için geçerlidir.

Başvuru adayları hemşirelik alanında PhD derecesine, güçlü klinik eğitim ve araştırma tecrübesine ve kapasitesine sahip olmalıdır. Sorumluluklar, lisans ve lisansüstü öğrencilere ders vermeyi ve danışmanlık yapmayı, ve kanıta dayalı hemşirelik uygulamarında araştırma kapasitesi arttırmak için SANERC (Semahat Arsel Hemşirelikte Eğitim ve Araştırma Merkezi) ile işbirliği içerisinde çalışmayı kapsamaktadır. Türkçe ve İngilizce eğitim verme becerisi temel gerekliliktir.

Adayların;

• Niyet mektubu,
  • Güncel özgeçmiş,
  • Yayın listesi,
  • 3 referans kişinin iletişim bilgilerini

Aşağıda belirtilen iletişim adresine göndermeleri rica olunur.

Ayşe Ferda Ocakçı,

Dekan, Koç Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi,